Productie

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg geproduceerd. Wij produceren met de volgende technieken:

 

  • Transferdruk 

Een veelgebruikte manier van productie, door deze efficiënte methode kunnen logo's, teksten en afbeeldingen haarfijn en scherp gedrukt worden.  Details kunnen zelfs gedrukt worden tot 2 millimeter klein. Mogelijk in alle kleuren en verschillende soorten prints. Producten met deze vorm van productie kunnen het beste binnenstebuiten gewassen worden op een maximale temperatuur van 30 graden Celsius en niet drogen in een droger. 

 

  • Sublimatie

Deze vorm van productie kan alleen op witte polyester producten worden toegepast. Door een combinatie van de juiste hitte en druk wordt de opdruk omgezet in gas waarna het hecht aan de kleding. Hierdoor krijg je de meest complexe ontwerpen en afbeeldingen haarscherp en zonder kwaliteitsverlies op de kleding. Ook is sublimatie uitstekend bestand tegen wassen of elke andere mogelijkheid van slijtage of beschadigingen. 

 

  • Embroided patches

Om een extra uitstraling te geven aan een logo, beeldmerk of woordmerk kun je geborduurde patches gebruiken. Door deze van zeer hoge kwalitatieve patches op de kleding te plaatsen krijgt elk product en net even wat luxere uitstraling. Met een lange levensduur en was bestendig tot 40 graden Celsius hebben onze patches een hoge kwaliteitsgarantie. 

 

  • Full color / transferdruk

Full color druk geeft de mogelijkheid om geprinte foto's op dezelfde manier te drukken als transferdruk. Hierdoor kunnen we details nog kleiner dan 2 millimeter gedrukt worden op de producten. Full color druk heeft een was garantie van wel 200 wasbeurten. Producten met deze vorm van productie kunnen het beste binnenstebuiten gewassen worden op een maximale temperatuur van 30 graden Celsius en niet drogen in een droger. 

 

Samen werken, Hoe werkt dat ?

Een samen werking aangaan is bij ons eigenlijk mega eenvoudig, Wij ontwerpen jou kleding lijn na eigen ideeën of wij creëren zelf iets. na goedkeuring plaatsen wij het op de webshoppagina die we speciaal voor jouw creëren. en voor elk verkocht product komt er geld jouw kant op!! hoe super is dat ?


Voor extra info persoonlijk contact of de tarieven en marge vul dan even het formulier in hier aan de zijkant.