Ga je lekker

Welkom op de hardste party pagina van de wereld! Ga je lekker is een community waarin de leukste momenten, quotes en anderen festival gekkigheid gedeeld word met elkaar. Hoe gekker, hoe beter! Wij zijn zelf te volgen op zoveel mogelijk festivals om een sfeer impressie te geven van alle verschillende feestjes van Nederland. We richten ons daarbij voornamelijk op de hardere stijlen.

15% korting ontvangen op de hele collectie?

Wordt ambassadeur van Ga Je Lekker

 

Ben jij een party freak en feest jij het hele jaar door? Is er niemand zo gek als jij en feest jij door tot in de late uurtjes? Dan ben jij DE AMBASSADEUR die wij zoeken. Maar wat houdt het in?

 

Jij komt terecht in een groep met alleen maar gelijk gestemde die net zo veel van feesten houden als jij. Hier delen we de feeststemming en ervaringen met elkaar. Dit zodat we van elk feestje wat mee krijgen en wie weet zit er wel een toekomstige favoriet voor jou tussen. Zo ontdek je nog eens wat. Daarnaast worden er zo nu en dan kaarten verloot voor festivals, win acties gedaan en doe jij mee met de snapchat take over competitie! waar jij kans maakt op te gekke prijzen!

 

Jij bent helemaal nergens toe verplicht en vrij om te supporten op je eigen manier. Ons motto is wat dat betreft alles mag niks moet. Wil jij deel uit maken van de gekste party community van Nederland? Wordt dan nu lid!

Ook altijd last van aanstekerdieven? leen jij je vuur uit en wordt deze nooit teruggegeven? Dan is deze aansteker iets voor jou! met deze boodschap vergeten ze hem namelijk niet terug te geven. 

Nu met bieropener!

Let op!

aanstekers kunnen een over gemotiveerde vlam bevatten. 

Ben jij die chick die tot het naatje gaat? Is er niemand die harder los gaat dan jij waardoor je vervolgens na de after nog uren tegen het plafond ligt te staren? Dan past dit plafond dienst T-shirt perfect bij jou!

 

Details:

Materiaal: katoen

Print achter: geen

print voor: Plafond dienst

wasvoorschrift: Niet wassen boven de 30 graden en niet in de droger.

De T-shirt die elke kater dragelijk maakt. Want met knallende koppijn heb jij geen zin in zeurende mensen aan je kop. Tyf op ik heb een kater is nog nooit zo duidelijk geweest. 

 

Details:

Materiaal: katoen

Print achter: 

print voor: Tyf op ik heb een kater

wasvoorschrift: Niet wassen boven de 30 graden en niet in de droger.